Branka, Matejka in Franci Adamlje.
Strokovnjaki na³ za računovodstvo.

Branka, Matejka, Franci in celotna ekipa ADAMLJE³ so strokovnjaki za računovodstvo, ki vključuje:

 • Širitev posla s pomočjo računovodstva.
 • Poenostavitev poslovanja v računovdstvu.
 • Odpravljanje ovir pri začetkih podjetništva.
 • Nove dimenzije računovodstva za družinska podjetja.
 • Zaneslljiva podpora tujim podjetjem, ki se širijo v Slovenijo.
 • Usposabljanje in treningi računovodstva.
 • Kako dvigniti posle na višji novo?

Dvignite posel na višji nivo.

Uspešna podjetja neprestano iščejo nove načine, kako posel dvigniti na višji nivo. Bodisi, da so v začetni fazi in želijo vzpostaviti poslovanje in najti prve kupce. Bodisi želijo poenostaviti posle, ko ustalijo poslovanje in začnejo ustvarjati profit. Ali se želijo širiti, ko dosežejo poslovno zrelost.

Zakaj? Ker je to bistveno, da dolgoročno uspejo v okolju kjer:

 • So najpogostejši razlogi za propad podjetij napačne investicijske odločitve, preobsežna struktura stroškov, nezadostna likvidnost in neustrezni odzivi managementa na krizo (vir. A. T. Kearny).
 • Kar 50 % mladih podjetij propade prej kot v petih letih (vir Mladi Podjetnik).
 • O selitvi v tujino razmišja kar 25 % podjetij (vir Delo).

 

V računovodski skupini ADAMLJE³ dodajamo novo dimenzijo vašemu poslu.

Če ste uspešni in želite več od računovodstva, potem stopite v stik z nami.

 • V našem podjetju stremimo k strokovnosti, urejenosti in natančnosti ter smo mnenja, da so urejene finance nujne za uspeh. Matejka in Branka mi skrbno pripravljata analize, strokovno vodita finančni načrt in me obdarujeta z nasveti, ki izboljšajo poslovanje. To je zame neprecenljivo saj je lažje predvideti bodoče poslovanje podjetja in tako ostane več časa za družino in zame. Veseli me, da so v ADAMLJE3  poleg strokovnosti tudi zelo prijateljski, sproščeni in odzivni. To cenim in spoštujem!

  Jure Bornšek
  Jure Bornšek Manualna fizioterapija Bornšek
 • Za računovodsko skupino ADAMLJE³ lahko potrdim, da so več kot računovodski servis. Zaupamo jim in jih priporočamo našim strankam, ker hitro poiščejo rešitve in lahko odgovorijo tudi na zahtevnejše računovodske izzive s katerimi se srečujemo pri poslu, ki je povezan z IT pravom. O njihovi strokovnosti nam poročajo tudi naše tuje stranke, ki vstopajo na slovenski trg. Lahko bi rekel, da spadamo med zahtevnejše stranke, kar za Branko Adamlje Drnovšek in ekipo očitno ne predstavlja ovire. Še več, vedno bolj sodelujemo.

  Matija Jamnik
  Matija Jamnik Odvetniška pisarna Jamnik
 • Branka Drnovšek Adamlje sodeluje z našo GZS Podjetniško trgovsko zbornico v projektu PODJETNIŠKI KLEPET ter pri svetovanju članom GZS PTZ kot predsednica komisije za davke pri PTZ. Vse kar lahko zanjo rečem je, da je profesionalna, aktivna, odzivna in zelo poslovna. Priporočam jo vsakemu, ki ima podjetje, pa nima povezav ter znanja, saj je njena dodana vrednost ravno v usposabljanju njenih strank na računovodskem področju. Vedno pa je pripravljena pomagati in je prava ekipa.

  Polona Mežan
  Polona Mežan Višja svetovalka na GZS, Podjetniško trgovska zbornica
 • Ms Matejka is responsible with her reliable team for my smooth introduction and for setting up of my company in Slovenia. She is very practical and result oriented and her actions speak for her. Though there is a great cultural difference between my company and her company, she efficiently bridges this cultural gap and makes us comfortable in her country for doing business. She is very resourceful and I have found her to be one of the most dependable resource person in Slovenia.

  Sanjay Barot
  Sanjay Barot Head, Global Business, Vishal Manufacturers Pvt Ltd (India)
 • Branko sem spoznal preko podjetniške skupine BNI, kjer pomaga pri ravoju posla uspešnim podjetjem. Odprla mi je veliko vrat do novih naročnikov in ji popolnoma zaupam svoje finance in sem tako brez skrbi. Zagnanost celotne ekipe, strokovnost in znanje, mi dajejo motivacijo, da stvari spravim višji nivo. Hvala ekipa ADAMLJE³!

  Matija Štrlekar
  Matija Štrlekar 2GIKA, spletne aplikacije

Želim stopiti v stik z vami

Vprašajte nas za nasvet, če želite vaš posel dvigniti na višji nivo. Mi vam bomo odgovorili v najkrajšem času.