Bodite drugačni v poslu.

Naredite preboj. Poenostavite posel. Razširite posel.

Ker je 3 magično število

Število 3 ima univerzalno moč. Zemlja je tretji planet od sonca. DNK je ena izmed treh glavnih makro-molekul v telesu, ki so potrebne za življenje. Število 3 kaže na tristransko naravo zemlje: nebo, kopno in vodo.

 

Tri je eno najpogostejših pravljičnih števil. Številu tri naj bi v splošnem pripadala energija ustvarjalnosti. Tri pomeni sedanjost, preteklost in prihodnost. Je eno najbolj simetričnih števil.

Ker je 3 nova dimenzija.

Število 3 ustvarja nov nivo. Skozi besede to število kaže na rast in eksponentnost. Uspeh se skriva v tem, kako biti drugačen v poslu (ustvariti preboj), se natrenirati v svojem poslu (poenostaviti posel) in ostati v formi (razširiti se).

 

Število tri predstavlja popolnost, izpolnitev in celovitost. V poslu predstavlja avtoriteto in ambicije. Je število, ki vlada denarju. Tri novo dimenzijo predstavlja skozi piramido, ki v sebi skriva tri trikotnike.

Ker smo povezani s 3 tudi mi.

Število 3 je tesno povezano z nami. ADAMLJE³ je edina računovodska skupina v Sloveniji, ki jo sestavljajo trije družinski člani iz iste generacije. Dve sestri in en brat skupaj z ekipo več kot 15 prijaznih računovodkinj in računovodij.

 

Trije strokovnjaki za računovodstvo, vsak nosilec svojega podjetja in specializiran za svoje področje v računovodstvu. Povsem verjetno je, da je tudi edino takšno računovodsko družinsko podjetje na svetu.

Je računovodstvo. Ste vi. In smo mi.

Vprašajte nas za nasvet, če želite tudi vi vaš posel dvigniti na višji nivo.