Mi smo računovodska skupina ADAMLJE³.

Razmišljate, kako vaš posel dvigniti višje?

Lahko pomagamo. ADAMLJE³ je računovodska skupina in družinsko podjetje, ki uspešnim podjetjem doma in tujim podjetjem, ki se širijo v Slovenijo ponuja znanje, izkušnje in predanost, ki jih potrebujejo, ko interni viri tega ne zmorejo.

Znamo zmanjšati negotovost pri vaših odločitvah, pomagamo vam bolje spoznati vaš posel in ga dvigniti na višji nivo. V donosen posel.

Matejka, Franci in Branka
 • Branka Drnovšek Adamlje

  Želite vaš posel spraviti na višji nivo?

  Sem Branka. Sem strokovnjakinja za računovodsko planiranje. Pomagam tujim podjetjem, ki v Sloveniji odpirajo in širijo posel, vzpostaviti tekoče finance in poslovanje. Uspešna podjetja učim kako odstraniti dvome in povrniti navdušenje v poslu.
  Preberi več

  konto-plus

 • Matejka Adamlje

  Bi si radi poenostavili posel?

  Sem Matejka. Sem strokovnjakinja za računovodske procese. Pomagam družinskim podjetjem poenostaviti računovodstvo in postaviti posel na pravo mesto v računovodstvu. Učim uspešna podjetja kako vsako računovodsko informacijo koristno uporabiti za posel.
  Preberi več

  kontea

 • Franci Adamlje

  Želite začeti nov posel?

  Sem Franci. Sem strokovnjak za obvladovanje stroškov pri poslovanju. Pomagam start-upom in mladim podjetjem pri razumevanju poslovanja v prvih treh letih. Uspešna podjetja učim kako uspešno načrtovati stroške v poslu.
  Preberi več

  kontoservis

Adamlje Ekipa

Vaša ekipa na³ .

Ste vi, so vaše stranke in smo mi.

Za stranke v računovodstvu ADAMLJE³ redno skrbi ekipa več kot 15 predanih strokovnjakinj in strokovnjakov za računovodstvo, ki ustvarjajo jasne, razumljive in uporabne računovodske rešitve za vsako stranko posebej. Za delu uporabljamo vso razpoložljivo sodobno tehnologijo.

Znani smo po tem, da za računovodstvo vsake naše stranke vedno skrbita vsaj dve osebi. Da imate vaše računovodstvo vedno in hitro pri roki.

Običajno se naše delo odraža v tem, da boste imeli:

Nižje stroške poslovanja

Trdnejše poslovne odločitve

Vaš partner na 3.

Ne zaustavimo se pri računovodstvu, ko pomagamo naše stranke dvigniti na višji nivo v poslu. Z našimi partnerji boste dosegli višji nivo hitreje, ker boste močnejši. Tako se boste lahko bolj osredotočili na tiste stvari, ki jih v poslu delate najbolje.

Kadrovske storitve, bančne storitve, IT in arhiviranje

Prodajno in marketinško svetovanje

Povežite se z našimi ADAMLJE³ zaupanja vrednimi partnerji

Želim stopiti v stik z vami

Vprašajte nas za nasvet, če želite vaš posel dvigniti na višji nivo. Mi vam bomo odgovorili v najkrajšem času.