Matejka Adamlje

Sem Matejka, pomagam vam poenostaviti vaš posel.

KonteaSem srednja v družini, med sestro in bratom. Sem strokovnjakinja za računovodske procese in direktorica podjetja itialuS Kontea d.o.o. Že več kot 20 let neodvisno pomagam družinskim in ostalim uspešnim podjetjem poenostaviti računovodstvo in postaviti posel na pravo mesto v računovodstvu. Učim uspešna podjetja, kako vsako računovodsko informacijo koristno uporabiti za posel.

Drži se me sloves, da sem že več kot 100 podjetjem v času pol leta intenzivnega dela uspela optimizirati računovodski proces do te mere, da za obstoječa računovodska opravila porabijo vsaj 50 % manj časa.

Matejka je “guru na³” za novosti v računovodski skupini ADAMLJE³.

Je prva v računovodski skupini ADAMLJE³ pri vpeljevanju novih tehnologij in novosti iz zakonodaje v proces računovodstva. Že kot majhna deklica je sestri in mami pomagala hitreje beležiti nova naročila in zaloge. Kmalu po tem, ko je prvemu družinskemu podjetju pomagala postaviti računovodstvo, je ugotovila, da je njena vloga pomagati uspešnim podjetjem, da še bolj spoznajo svoj posel in s tem najbolje izkoristijo svoj potencial.

Matejka zna najbolje postaviti vloge podjetja v računovodstvu in poenostaviti proces računovodstva. Vneto raziskuje forenzično računovodstvo. Stranke jo najbolj cenijo po njeni hitrosti, direktnosti in strokovnosti.

  • Ms Matejka is responsible with her reliable team for my smooth introduction and for setting up of my company in Slovenia. She is very practical and result oriented and her actions speak for her. Though there is a great cultural difference between my company and her company, she efficiently bridges this cultural gap and makes us comfortable in her country for doing business. She is very resourceful and I have found her to be one of the most dependable resource person in Slovenia.

    Sanjay Barot
    Sanjay Barot Head, Global Business, Vishal Manufacturers Pvt Ltd (India)

Želim stopiti v stik z vami

Vprašajte nas za nasvet, če želite vaš posel dvigniti na višji nivo. Mi vam bomo odgovorili v najkrajšem času.