Branka Drnovšek Adamlje

Sem Branka, pomagam vam razširiti vaš posel.

konto-plusSem najstarejša od vseh treh v družini in največ časa v računovodskem poslu. Sem strokovnjakinja za računovodsko planiranje in direktorica podjetja Konto+. Že več kot 25 let neodvisno pomagam uspešnim podjetjem odstraniti dvome in ohranjati navdušenje v poslu.

Drži se me sloves, da sem že več kot 250 podjetjem pomagala posel spraviti na višji nivo. V zadnjem času sem osredotočena, da tujim podjetjem, ki v Sloveniji odpirajo in širijo posel, pomagam vzpostaviti tekoče finance in poslovanje.

Branka je “planerka na³” v računovodski skupini ADAMLJE³.

Je neustrašna pobudnica in ustanoviteljica računovodske skupine ADAMLJE³. Že pri petih letih je imela blagajno in svoj blokec, v katerega je skrbno vpisovala račune, ko se je doma igrala trgovko. Kasneje po letih dela v gospodarstvu, je začutila, da je njena vloga pomagati malim in srednjim podjetjem, da uspejo kot velika.

Njene izkušnje in zmožnost planiranja so tisto, kar dela to računovodsko skupino drugačno od ostalih računovodstev. Branka zna najbolje ustvariti veliko sliko o poslovanju podjetja, lastnikom in lastnicam zna pomagati planirati in izvesti najbolj učinkovite računovodske rešitve. Stranke jo najbolj cenijo po njeni skrbi, zanesljivosti in odzivnosti do najbolj zahtevnih potreb, ki jih imajo pri poslovanju.

Želim stopiti v stik z vami

Vprašajte nas za nasvet, če želite vaš posel dvigniti na višji nivo. Mi vam bomo odgovorili v najkrajšem času.