Branka Drnovšek Adamlje

Sem Branka, pomagam vam razširiti vaš posel.

konto-plusSem najstarejša od vseh treh v družini in največ časa v računovodskem poslu. Sem strokovnjakinja za računovodsko planiranje in direktorica podjetja Konto+. Že več kot 25 let neodvisno pomagam uspešnim podjetjem odstraniti dvome in ohranjati navdušenje v poslu.

Drži se me sloves, da sem že več kot 250 podjetjem pomagala posel spraviti na višji nivo. V zadnjem času sem osredotočena, da tujim podjetjem, ki v Sloveniji odpirajo in širijo posel, pomagam vzpostaviti tekoče finance in poslovanje.

Branka je “planerka na³” v računovodski skupini ADAMLJE³.

Je neustrašna pobudnica in ustanoviteljica računovodske skupine ADAMLJE³. Že pri petih letih je imela blagajno in svoj blokec, v katerega je skrbno vpisovala račune, ko se je doma igrala trgovko. Kasneje po letih dela v gospodarstvu, je začutila, da je njena vloga pomagati malim in srednjim podjetjem, da uspejo kot velika.

Njene izkušnje in zmožnost planiranja so tisto, kar dela to računovodsko skupino drugačno od ostalih računovodstev. Branka zna najbolje ustvariti veliko sliko o poslovanju podjetja, lastnikom in lastnicam zna pomagati planirati in izvesti najbolj učinkovite računovodske rešitve. Stranke jo najbolj cenijo po njeni skrbi, zanesljivosti in odzivnosti do najbolj zahtevnih potreb, ki jih imajo pri poslovanju.

 • V našem podjetju stremimo k strokovnosti, urejenosti in natančnosti ter smo mnenja, da so urejene finance nujne za uspeh. Matejka in Branka mi skrbno pripravljata analize, strokovno vodita finančni načrt in me obdarujeta z nasveti, ki izboljšajo poslovanje. To je zame neprecenljivo saj je lažje predvideti bodoče poslovanje podjetja in tako ostane več časa za družino in zame. Veseli me, da so v ADAMLJE3  poleg strokovnosti tudi zelo prijateljski, sproščeni in odzivni. To cenim in spoštujem!

  Jure Bornšek
  Jure Bornšek Manualna fizioterapija Bornšek
 • Branko sem spoznal preko podjetniške skupine BNI, kjer pomaga pri ravoju posla uspešnim podjetjem. Odprla mi je veliko vrat do novih naročnikov in ji popolnoma zaupam svoje finance in sem tako brez skrbi. Zagnanost celotne ekipe, strokovnost in znanje, mi dajejo motivacijo, da stvari spravim višji nivo. Hvala ekipa ADAMLJE³!

  Matija Štrlekar
  Matija Štrlekar 2GIKA, spletne aplikacije
 • Za računovodsko skupino ADAMLJE³ lahko potrdim, da so več kot računovodski servis. Zaupamo jim in jih priporočamo našim strankam, ker hitro poiščejo rešitve in lahko odgovorijo tudi na zahtevnejše računovodske izzive s katerimi se srečujemo pri poslu, ki je povezan z IT pravom. O njihovi strokovnosti nam poročajo tudi naše tuje stranke, ki vstopajo na slovenski trg. Lahko bi rekel, da spadamo med zahtevnejše stranke, kar za Branko Adamlje Drnovšek in ekipo očitno ne predstavlja ovire. Še več, vedno bolj sodelujemo.

  Matija Jamnik
  Matija Jamnik Odvetniška pisarna Jamnik
 • Že po prvem sestanku z Branko in Matejko, ko sem ustanavljal novo podjetje in se odločil za podjetništvo, mi je postalo jasno kako pomemben je računovodski del posla za poslovanje podjetja. Znali sta me pomiriti in usmeriti na pravo pot pri gradnji odnosa z naročniki in poslovnimi partnerji. Tako se jaz lahko popolnoma osredotočam na tiste stvari, ki mi jih znam najbolje v poslu. Z računovodsko skupino ADAMLJE³ se učim bolje razumeti svoj posel in poslovati bolje. Hvala vama za to.

  Uroš Ferlin
  Uroš Ferlin Direktor in ustanovitelj podjetja FACT d.o.o.
 • Branka Drnovšek Adamlje sodeluje z našo GZS Podjetniško trgovsko zbornico v projektu PODJETNIŠKI KLEPET ter pri svetovanju članom GZS PTZ kot predsednica komisije za davke pri PTZ. Vse kar lahko zanjo rečem je, da je profesionalna, aktivna, odzivna in zelo poslovna. Priporočam jo vsakemu, ki ima podjetje, pa nima povezav ter znanja, saj je njena dodana vrednost ravno v usposabljanju njenih strank na računovodskem področju. Vedno pa je pripravljena pomagati in je prava ekipa.

  Polona Mežan
  Polona Mežan Višja svetovalka na GZS, Podjetniško trgovska zbornica

Želim stopiti v stik z vami

Vprašajte nas za nasvet, če želite vaš posel dvigniti na višji nivo. Mi vam bomo odgovorili v najkrajšem času.