Vidnost. 

Nudimo sodelovanje z uspešnimi podjetji v med seboj se dopolnjujoči skupini računovodij in računovodskem okolju in ste tako izpostavljeni našim idejam, reševanju neznank in ste del skupine, ki jo dopolnjujete s svojimi idejami in rešitvami.

Zaposleni se ne pridružijo le podjetju, temveč skupini. Vizija skupine pa je, opolnomočenje zaposlenih. Način delovanja v skupini, je način kako opravimo računovodske storitve za naše naročnike in dodana vrednost, ki jo opravimo za naročnika in preživi test časa. 

Gre za družinsko ime, družinsko podjetje na 3, s strokovnjakinjami in strokovnjaki. Tri pomeni tretji nivo, novo dimenzijo v poslu, ko jo zaposleni skupini in naročnikom tudi dodajate.  

Priložnosti

Pri delu se srečujemo z veliko storitvami, tako da lahko delate z različnimi skupinami v ADAMLJE³, razvejate svoj nabor spretnosti in prevzamete odgovornost pri vas zanimivih stvareh.

Analize, finančno planiranje, poročila so vam blizu in lahko dobite izkušnje in odkrijete katere vrste storitev so za vas zanimive in katere obožujete.

Vrhunska tehnologija

Uporabljamo samo najboljšo računovodsko vrhunsko opremo od Vasca do tabel in poročil, delamo na brezpapirnim servisom, tako lahko z vašim strokovnim znanjem povečate tehnično znanje in izkušnje. Sodelujemo z uspešnim podjetjem Akson in Flash Gordan, ki nam omogočajo vrhunsko tehnološki support.

Dodatni plusi so:

  • Moderni poslovni prostori v poslovnem centru,
  • skrb za zdravje,
  • prijetna in dostopna lokacija.

Vabljeni, da nas obiščete.

“Doing good and doing well!”